Plötsligt var vintern här...

Det har kommit snö! Plötsligt var det vinter en morgon när vi vaknade. Jag var så lycklig över snön att jag ville vara ute mest hela tiden det första dygnet. Vi är väldigt aktiva nu för tiden och kameran är med nästan jämt så håll till godo, här är fler bilder!Lev fullt ut vänner!

Första dagen med snö

Jag busar med Zena och Agata

Jag i sandtagetZena
Agata


Mera höstbilder

Vi är mest ute i skog och mark nu för tiden. Tanten har jämt med sig sin kamera som värsta turisten. Bara igår fotade tanten närmare 250 bilder. Hon har inte min tillåtelse att lägga upp allihopa men här är ett urval.

Lev fullt ut vänner!Bulleprommis igen


Så går vi runt om ett enebärssnår..... tralala
Tre rumpnissar


Jag och de fagra damerna

Jag och flickornaHösten är här med sina underbara färger

Det har varit en underbar sommar så det är med visst vemod vi konstaterade när hösten kom. Den kom så plötsligt, ena dan varmt och soligt, nästa dag kallt och ruggigt. Men vi har det bra i huset och är mycket ute i skog och mark och ja, hösten har onekligen sin charm. Det är väldigt vackert ute med alla färgade löv. Mitt nya dagliga uppdrag är att gå med nån löjlig ryggsäck till brevlådan och hämta posten. Jag är inte imponerad... Däremot är det rätt kul att vi har börjat cykla. Vi har bara cyklat i trafiken en enda gång för tanten påstår att jag är livsfarlig att cykla med bara för att jag gör mina små sidoryck mitt i allt. Jag tycker det är lika bra för det är mycket roligare att se tanten kämpa när vi istället kör terrängcykling. En höjdare är att tanten fallit till föga och tagit hit min älskade fåtölj. Jag har hört att hon upprepade gånger sagt att den ska kastas på tippen så jag hade nästan gett upp hoppet om att få återse den. Men så plötsligt en kväll var den här! Jag törs knappt lämna den obevakad utan tillbringar större delen av min inomhus tid i fåtöljen. Den är underbar...

Lev fullt ut vänner!
Den lille brevbärarenMyser i min älskade fåtöljBulleprommisFrallapolarna Albert och Greta

RSS 2.0