Ahaaa, så det är DET socialträning går ut på.

Idag har varit en riktig toppendag i mina ögon. Först fick jag sova ut så länge jag ville efter att faktiskt fått chansen att nästan sova i mattes säng. På eftermiddagen var det tydligen dags för fenomenet socialträning igen.

Den här gången jobbade alla andra polarna med att dra saker efter sig. De var mycket koncentrerade och duktiga. Själv behövde jag inte dra något utan fick följa med och promenera bakom och bredvid. Jag var som vanligt superglad så fort jag såg polarna. Dagens gäng bestod av Zita & Erik, Puma, Best, Fjant & Olga (som jag gillar skarpt) med Daniel, Rambo med sin husse och matte, den andra Puma & Ella. Idag var ytterligare en ny brutta med. Jag gillar henne, speciellt då hon heter Chiquita som bananerna (det vet ju alla att bananer smakar sött). Hon var hur snygg som helst även om jag tror att jag börjar falla för en särskild tjej som heter Puma och har en matte vid namn Ella. Min girlfriend Bonnie med sin egen tant Camilla var också på plats. Hon var för dagen supersexig då hon hade nån slags läcker outfit på sig. Den var leopardmönstrad och knallrosa. Alla hade liknande outfits men Bonnies var sexigast, helt klart.

Jag fick gå med Olga ett tag och hon var ganska sträng med mig. Sist av alla fick jag gå, jag fick inte dra i kopplet eller socialisera mig med de andra. Lika bra det då de verkade fokuserade på sitt jobb. Man kan nog kalla mig praktikant idag. För mig var det nog komplicerat att bara kunna gå lugnt bakom och bredvid när alla polarna var med. Speciellt som de hade fina outfits plus skitspännande saker som de drog omkring med. Så fort jag inte drog så berömde Olga mig.

Nu har jag så smått börjat ana att det är det hela socialträningsgrejen går ut på- att vara lugn och sansad, ha koll på tanten samtidigt som vännerna är runt omkring mig. Jag gick ett extra varv med polarna så tanten fick gå med mig. Då var jag mycket lugnare och tanten var glad. Sedan fick vi sitta och slappa och jag fick godis när jag tog kontakt med tanten. Jag slappade riktigt bra och kunde till och med ligga en stund. Det var egentligen bara de gånger som sexy-Bonnie var nära som det sprudlade i kroppen totalt. Hon försökte återigen jucka loss på mitt vackra aristokratiska huvud. Hon är verkligen het på gröten och verkar gilla hårda tag. I like it!

Jag fick också vara med inne i klubbstugan när Bonnie låg på bordet och gjorde nån slags stretching. Tanten påstår att det är svårt att ha mig i möblerade rum så vi tränar på det.

Eftersom jag kunde slappna av så bra idag så lät tanten mig på hälsa fint på Puma som jag kastat trånande blickar efter. Så nyckeln borde vara: slappna av, se på tanten och sen får man hälsa i lugn och ro.

När vi kom hem fick jag ett ben som var supergott. Tanten påstod att det luktade illa och gick runt och grimaserade. Hon snackar strunt, det luktade lika ljuvligt som det smakade.

På kvällspromenaden blev vi förföljda av en underlig typ. Han smög ljudlöst bakom oss. När vi vände oss om så stod han där i mörkret och stirrade medan han sköt rygg. Han var liten och stålgrå med lysande ögon och fluffig päls. Jag tyckte han var hur festlig som helst och ville så gärna leka med honom, men tanten passade på att öva lugn och ro genom att vi skulle vara passiva. Det gick faktiskt över förväntan. När vi fortsatte vidare hemåt så var den suspekta typen bakom oss igen. En underlig stalker det där, ville tydligen inte komma riktigt nära offret för förföljelsen för när jag väl tog chansen att sniffa mot honom så fräste han och skuttade till mot mig med klorna i hösta hugg. För att vara säker på att jag inte missuppfattat det så försökte jag hälsa en gång till. Samma resultat förutom att han faktiskt lyckades riva mig på snoken. Likabra att han håller sig på en noslängds avstånd hädanefter tycker jag.  

Lev fullt ut vänner!



Jag fotad av Olga

Jag fotad av Olga

Chiquita fotad av Olga

Bonnie fotad av Olga

Bonnie fotad av Olga. Notera den sexiga outfitten!!

Best fotad av Olga

Puma fotad av Olga

Zita fotad av Olga

Zita i sexig outfit fotad av Olga

Lilla Rambo fotad av Olga

Puma som jag är lite förälskad i fotad av Olga

Chiquita

Zita

HÅNGEL- känsliga varnas...


Läskiga typer lurar i mörkret

Äsch det var ju bara Zita och Fjant som busade


Kommentarer
Postat av: camilla

haha vad med bilden på mig och olga var FINT? hahaha du är ju en hemsk människa hahaha...



haha tror hiro är något partisk agn sin supersexiga flickvän ;)

2009-09-13 @ 06:40:10
URL: http://libertine.zoomin.se
Postat av: Camilla

Hej!

Bonnie är ju superläcker - me like!

Vilka vackra kort på blommor och bär ...

När får vi se kort på huset ??????

2009-09-13 @ 08:23:32
URL: http://www.chillouts.se
Postat av: Ella

Hahaha.. Stackars Hiro.. Men igår skötte han sig verkligen bra, bara att träna vidare =)



Hör av dig om du vill ta en prom nån gång med snygg Puman ;)



2009-09-13 @ 11:19:32
URL: http://ellapuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0