Jag fyller år!

Ja må jag leva, ja må jag leva, jag må jag leva uti hundrade år! Idag fyller jag tre år. Jag är stor nu, en riktig man.

Min födelsedag började med sovmorron. Till frukost gjorde tanten en alldeles egen tårta till bara mig. Den fick jag äta vid bordet i köket. Kändes märkligt att få stå på bordet och frossa. Jag har ju lärt mig att man inte får ta från bordet eller ens stå på det. Tårtan var lite knepig att äta eftersom delar av den fastnade i min gom. Men tanten skar upp bitar när hon insåg det, så då var det bara att vräka i sig. Jag fick också en liten skål med torrfoder och hundgodis. Efter frukost fick jag öppna paket. Jag fick flera fina presenter, bla ett par skojiga leksaker, tuggpinnar och ett läderkoppel nu när jag är stor och har lärt mig att man inte får tugga på kopplet.

Efter presentutdelningen tog vi en skön promenad ute på isen i solen. Premiärturen med läderkopplet och jag försökte inte ens bita i det. Kände mig vuxen och stolt.

Efter prommisen har jag mest slappat i soffan bland kuddarna. Nu ligger jag och snarkar och fiser för fullt. Livet är gott!Lev fullt ut vänner!


Äntligen varmare!

Det är vår i luften och plötsligt blev det plusgrader ute. Underbart, äntligen blir det långa härliga promenader. Dessutom har jag vårkänslor och vill helst vara ute. Inne ligger jag vid dörren och tycker synd om mig själv... Vi har bytt bil och äntligen har tanten fixat iordning så att jag kan åka i den. Fick en provtur ner till stan en kväll. Jag gillar den nya bilen skarpt. Jag har full panoramautsikt runt buren numera och hade inte ro att sova i bilen som jag brukar utan satt och spanade hela tiden trots att det inte var ljust ute. Jag kan ju bara föreställa mig utsikten en solig dag. Känner mig som en kung i den bilen.

Tanten har uppenbarligen (kändes på doften) varit till mina brudar på Topforce. Hon jiddrar om att bäbisarna (vad är det?!) nu har öppnat ögonen och att de redan springer, morrar och leker med varandra fast de bara är 16 dagar gamla.


Lev fullt ut vänner!
2 timmar på isen

2 veckor och 2 dagar gamla bäbisar


Vargavinter

Det har varit sjukt kallt i flera veckor, ca 35 minus!! Jag tycker inte alls om att vara ute i kylan. När det varit någon enstaka dag med "bara" 20 minus har vi passat på att vara ute lite. För att alls kunna gå ut när det är så pass kallt så måste jag ha täcke på mig. Jag hatar att ha täcke, det är väldigt irriterande så jag har fullt upp med att försöka få av mig det och kan inte riktigt koncentretra mig på att njuta av nån promenad. Vi har tillbringat mycket tid under en filt inomhus och bara kramats och myst massor. Det är min melodi när det är kallt.

Alla hjärtans dag passerade utan några extravaganta utsvävningar i år pga kylan. Vi tillbringade i stort sett hela dan i sängen och myste under täcket jag och tanten.

Det var längesen jag hälsade på brudarna, men jag är säker på att tanten varit där. Hon har varit borta nån timme emellanåt och när hon kommit hem har hon luktat som att hon varit där. De senaste två veckorna har ytterligare nån spännande doft adderats. Jag vet inte riktigt vad det är, men tanten påstår att den maffiga vita madam Zena har fått bäbisar. Ett tag började jag bli smått orolig efterom tanten var så uppe i varv och påstod sig ha svår beslutsångest. Hon hotade med att det skulle flytta in en bebis här, men det verkar inte bli nåt med det.

Nu har vädret blivit mildare så för första gången på flera månader har jag idag suttit på bron en lång stund och bara njutit av solen. Det var ljuvligt.

Jag har även dragit lite pulka emellanåt. Lite längre för varje gång men fortfarande ingen last att tala om. En dag fick jag dra en soppåse på pulkan. Nåja, jag märkte inte ens av den.

Fyller på med lite bilder.

Lev fullt ut vänner!Softar i köket
Ute på älven

Äntligen fri utan täcket

Alla hjärtans Dag
Bort med täcket!
Följer OscarsgalanJobbar på


Alldeles nyfödda Alla Hjärtans Dag bäbisar


2 dagar gamla bäbisar


4 dagar gamla bäbisar1vecka och 2 dagar gamla bäbisar


RSS 2.0