Årets utställningspremiär Arctic Circle Dog Show

Så var det dags att visa upp sig igen. Jag och tjejen tog med oss våra tanter och åkte upp till Överkalix för Arctic Circle Dogshow. Det var en mycket trevlig utställning och tanten lovordade arrangören och all personal. Finalerna var spännande med en suverän speaker som kommenterade och förklarade så att även icke utställningsvana åskådare fick en inblick i hur det fungerar på hundutställning. Jag personligen tyckte det bästa med dagen var alla spännande dofter att sniffa på och kissa över. Tanten höll på bli galen på mitt sniffande och kissande. Men vaddå, jag är ju man nu och en lantis så när jag har chansen till att uppleva så många dofter på ett och samma ställe gäller det att passa på. Tyvärrr råkade jag kissa på min tjej i förbifarten, men det kom bara nån liiiiten droppe då.
Passade också på att försöka flirta lite. Jag gillar ju minibrudar och blev särskilt förtjust i den vackra rödhåriga Doris, även om ingen är som min tjej Agata.

Mitt resultat blev Excellent med CK i championklass samt Bäst I Ras. I gruppfinalen fick jag för första gången slippa tanten och gå med Annso som jag avgudar. Tyvärr ställdes jag under förhandsgranskningen vid en plats där någon hade gjort number2 så jag fick panik och ville bara därifrån. Vill ju inte lorta ner mig. Efter den incidenten tappade köttbullarna sin charm så jag var inte från min snyggaste sida. Men vad gör det, jag var ju med i final i alla fall.

Bilder från dagen följer


Lev fullt ut vänner!

Annso, varför har du så stor näsa?


FörhandsgranskningGruppfinalMin tjej Agata

Doris
Edvin


Freja


Frasse


Lasse & Leia


Lotta & Doris


Tanten gillar rynkiga hundar


Härlig Bulldog


RSS 2.0