Lite annat

OK, eftersom tanten vart snäll och uppdaterat min blogg till sist så ger jag min tillåtelse att hon publicerar lite andra foton här också.








Veteranbilar



Sommarens sista fjäril






Naturens konstverk


Somliga går med fula skor


Kommentarer
Postat av: Cissi

otroligt snygga bilder! vad använder du för kamera? :)

2009-11-13 @ 11:34:56
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Haha, går m fula skor också! Gömmer dom med min stor sportbyxor när jag är ute i skogen med vovven. Ingen ser mig ändå ;)



Intressant tanke du har ang att bullen ej så byggd för WP... En bulle är med i Örebrogrupp när jag var aktiv i WP i Örebro. Det har gått bra för henne. Men det är väl upp till olika ägare och hur hunden är också. Drag Weight tycker jag att det är väldigt bra träningssak för alla hundar, kondition och muskelträning i 1 kan man säga. Och flesta hundar tycker om att jobba. Som Hiro verkar gilla, man ska ju också bara dra 10% av sin egen vikt i längre sträckor, så det är inte så jätte mycket egentligen.



Ja, kan tänka att en bulle är väldigt envis. Som ja berättade förut att två hundar i min hunddagis vägrade och gå på promenad. Synd verkligen, ägarna måste vara mycket envisare än vovven för att vovven ska få ett bra liv. Kul och se att du verkligen jobbar med din vovve, kul! :)

2009-11-13 @ 12:58:48
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Ella

Härliga bilder =)

2009-11-14 @ 19:23:32
URL: http://ellapuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0