Vad är det för nåt vitt kallt och konstigt överallt?

Igår när jag klev utanför dörren såg jag direkt att det var nåt som inte stod helt rätt till i omgivningarna. Allt var vitt. Precis som om nån tagit mjöl och hällt ut och sedan dreglat vatten över det hela. Det var liksom vitt, kallt, kladdigt och blött på en och samma gång. Hur i allsindar skulle man nu kunna promenera och framförallt göra sina behov? Jag föredrar ju högt härligt gräs att gömma mig i när jag uträttar mina stordåd...

Nåja, jag gick en ytterst kort promenix där jag strök omkring längs de staket jag kunde hitta. Det var enda stället där gräset var något sånär ok. sen ville jag bara in igen.

Senare åkte vi ut på landet. Där var det vita lagret ännu tjockare, men inte lika blött och kladdigt utan mer fast. Faktiskt så var det riktigt härligt att gå på. Jag blev så glad över denna nya sensation under mina tassar att jag var tvungen springa flera varv i maxfart runt huset. Sen tacklade jag nästan omkull tantens snälla pappa i min iver att få fram min fotboll så jag kunde leka med den i det vita.

Idag var det favorit i repris för vi var på landet så jag fick busa loss i det vita som tydligen kallas snö. Det är det här tanten menat med att vintern kommer har jag fått förklarat för mig. Bådar gott inför framtiden tycker jag!

Lev fullt ut vänner!
Kommentarer
Postat av: ella

Härligt att han gillar det, Puma är något skeptisk än så länge..Har mailat dig om kursen =)

2009-10-09 @ 07:41:05
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, mm det är härligt :)Men ursch vad kallt med snö, hoppas det dröjer ett tag till innan den kommer hit. Sen blir det spännande att se vad Enso tycker om det! ;pTrevlig helg!

2009-10-09 @ 11:41:06
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Vilka härliga bilder! :) Haha, ska kolla in den sidan :) jag praktiserar på elevhem för utvecklingsstörda elever..

2009-10-11 @ 00:39:54
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Anonym

BLOGGVÄRLDENS MEST MUSIKFYLLDA BLOGG ÄR NU IGÅNG! KIKA IN OCH LYSSNA PÅ ALL GRYM MUSIK SAMT REMIXER SOM DET BJUDS PÅ!

http://ceciliesjostrand.blogg.se

http://ceciliesjostrand.blogg.se

http://ceciliesjostrand.blogg.se

2009-10-11 @ 01:03:59
Postat av: Anna å Assar

ååå snööö finns det nått roligare?? härligt att se, hoppas vi får lite söderut med snart!

Jag vet inte riktigt hur man svara på inlägg i en blogg så jag svarar här =) Junior är den nästa solida svartbrindeln som sitter lika fint som Assar. Den tredje är kompisen Folke, en slyngel på 8 (?) månader. Ni får komma ner till stockholm och busa med oss! vi är tre bullesyskon som ses med jämna mellanrum.

2009-10-11 @ 17:22:10
URL: http://bullenassar.blogspot.com/
Postat av: Fredrik & Mingo

Superhärliga bilder Sofia! :-)

2009-10-11 @ 22:06:23
Postat av: Akka

Ååh SNÖÖÖÖ! fnissar Han är så grymt söt den där tricoloren!!! <3 <3Hihi, jag tänkte ju att vi skulle stråla ihop oss med Sundsvallsborna någon gång! ;-) ...eftersom jag kommer att finnas i Ö-sund.Du kommer att bli förvånad över hur smidiga de är när det kommer till agility....även de stora betonggrisarna!kram kram

2009-10-12 @ 20:46:01
URL: http://akkadahlen.blogg.se/astaskrypin
Postat av: Anna

he he söt han är Hiro... Men usch redan snö=) hoppas det dröjer länge innan vi får det här nere!!!

Du är verkligen en duktig fotograf. Ni ska inte ner till stockholm´s utställningen i december?!?! Vi tänkte komma upp dit med alla djuren=)kram Anna

2009-10-12 @ 21:05:35
URL: http://dreamskyline.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0