FINLAND- Jag kom, jag sågs och jag segrade!

Vi har äntligen varit till Finland. Känner mig riktigt berest numera. Det var en intressant upplevelse. Vi var i en konstig lokal i form av ett stort tält. Golvet var av sand. Alla pratade annorlunda, det var fullt med folk och hundar överallt och rätt kallt. Det var dags för show igen.

Jag fick gå in flera gånger i ringen för vi var flera i min ras. Det var kul med lite konkurrens. Matte skymfade mig med att ha en personlig favorit i form av en liten vit snubbe som hon a hette Lenny. OK, jag erkänner han såg väl skaplig ut, men inte lika snygg som mig. Det har jag papper på. Det var en finsk domare som klämde, kände och granskade mig noga. Han bestämde över alla hundarna i vår ring, vem som var snyggast. Av bullterrierna tyckte han jag var finast av alla. Jag fick tre pokaler och tre rosetter med mig hem. Här är mina resultat och kritik:

Domare: Juha Putkonen (Fin)

Unghundsklass: 1:a pris med CK
Bästa hane
BIR
CERT
CACIB

Ca 2 år. Bra storlek. Reslig hane med goda linjer. Vackert hanhuvud med vacker sidoprofil. Riktigt nedåtsluttande nosparti. Käcka rätt ansatta öron. Mörka ögon. Gott bett. Hörntanden i vänstra nedre käken något trångt ansatt. God hals, vacker överlinje. God bröstkorg och bringa. Balanserat vinklad. Goda tassar. Välansatt svans. Rör sig med breda något korta steg. Trevligt uppförande.

Jag skötte mig helt strålande i ringen så matte var jättestolt över mig. Jag klarade av att stå fint, trava samlat och visa upp mig utan att ens få godis. Det ni!

Förresten hade jag en egen hejarklack utanför ringen som delde vår glädje. Det är så vänner ska vara, de är guld värda.

Lev fullt ut vänner!Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi måste ju ses nåt framöver och planera inför kommande utställningar ,,,

2010-01-12 @ 00:25:59
URL: http://www.chillouts.se
Postat av: Mimmi & Bamse

Duktig du äe! :)

2010-01-12 @ 09:23:36
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ella

Grattis än en gång, kritiken var ju super bra!! Puma skickar en grattis puss till snygg Hiro =)

2010-01-12 @ 11:44:08
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Grattis, vad roligt att det gick så bra! :)

2010-01-13 @ 09:10:06
URL: http://mittlivmedrambo.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja vi var osäkra först om rött skulle passa honom. Men som tur så passade det honom! :) Ja DW kör vi också,. Tror inte att vi kommer köra WP då jag inte tycker att det är lika roligt som DW.. Men man vet aldrig.. :)

2010-01-13 @ 09:38:51
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Molly

Grattis, skoj!

2010-01-13 @ 11:44:18
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Vad kul att du berättade! Vad konstig med uppfödaren, hon/han borde ej veta mycket då, det är viktigt att man ska kunna leka med sina hundar och ha roligt ihop så länge matten/hussen som påbörjar och avslutar leken och visar gränser. Tycker precis som du, men det beror på olika hundar, jag låter Azi bita mig i armen. Hon biter alltså inte fast och skakar min arm, utan hon gapar fortfarande och för min arm i hennes mun och ut direkt. Men om jag hade en hund som verkligen biter fast och drar min arm - skulle jag då inte tillåta.Självklart det är ok - kul med långa inlägg! :) Har du inte haft hero från valp?

2010-01-15 @ 10:54:22
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Kia & Eskil

Grattis önskar vi!!

2010-01-18 @ 11:28:24
URL: http://eskilsplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0